Sunday, April 10, 2011

witch hunt!




da...incepe vanatoarea. s-a aprobat eutanasia cainilor fara stapan. ma rog, mai trebuie sa treaca de Camera, dar hai sa fim seriosi...

ca intotdeauna in istoria noastra de cacat, am reusit sa gasim un tap ispasitor pentru toate problemele noastre. desigur, trecand cu vederea faptul ca o astfel de decizie se ia in plina "criza", exact atunci cand atentia populatiei trebuie deviata de la adevaratele probleme, am gasit in nenorocitii astia de caini sursa a tot ce e evil in societatea noastra. burn the mother fuckers!

cum am putea oare sa ne asumam vina ca atatea mii si milioane de caini au ajuns in strada? cum am putea noi, ai mai destepti dintre suflatoare, nu putem gasi o solutie demna de numele noastru auto-proclamat de "uman"? cum...? cum...?

de ce sunt atatia caini in strada? simplu, e vina noastra, nu a lor.
de ce ne musca? simplu, sunt caini. iar cainii aruncati in strada, fara socializare corecta si constant infometati, batuti si alungati, nu o sa dea din coada de fiecare data cand calaii lor trec pe langa ei.

si de ce nu o sa functioneze planul asta de genocid canin? simplu, pentru ca nu omoram pe cine trebuie. omul tot ramane in ecuatie. si atata vreme cat el nu-si ia o amenda buna peste bot o sa se tot descotoroseasca de "chestiile" alea cu coada de fiecare data cand are ocazia. pentru ca aceasta creatie suprema nu are atatia neuroni incat sa-si dea seama ca singurul mod uman de a evita problema este de a-si steriliza/castra..."chestia". in cativa ani post-apocaliptici, numarul cainilor vagabonzi va fi acelasi.

pe de alta parte, si aia mai iubitori de caini au o mare vina. toti dobitocii care le dau de mancare si-i aduna pe la blocuri si prin parcuri, creand astfel niste haite de toata frumusetea. haite cu burta plina care n-au altceva de facut decat...pui. de ce nu s-a gandit nimeni ca cea mai mare dovada de dragoste este sa-l iei in casa sau in curtea ta? si sa-l CASTREZI?

cu parere de rau, realizez ca toata munca noastra de la programele de castrari de la FMV s-a dus pe apa sambetei. ideea era sa sterilizam/castram animale de pe strada...si pentru ca romanii nu adopta, ci viseaza doar la Bichoni si Yorkies, sa-i dam iar in strada. nu zic ca e cea mai fericita situatie, de nici o parte, dar altele se tot proptesc in fundul autoritatilor si in ignoranta romanilor.

deci, cainii si-o iau din nou pe coaja si platesc pentru idiotenia umana. nu ma mai mira. sper ca macar sacrificiul lor sa nu fie in zadar si dupa ce toti desteptii astia o sa vada ca nu au rezolvat nimic, poate o sa ne punem creierele astea ruginite la treaba si o sa gasim solutia corecta. eu am cateva. ma asculta cineva? cineva?!

pentru toti clujenii cu mai mult de o sinapsa, am o invitatie luni, 11 aprilie, in piata unirii, de la ora 19 la 20. ne adunam si noi, stiu ca degeaba, dar macar ne adunam. parca n-as mai dormi asa de bine noaptea daca n-as face-o.

No comments:

give it a second thought

give it a second thought