Friday, October 3, 2008

doamnelor si domnilor...bamboo in cluj!

azi mergeam si io la piata, ca tot omu, sa caut castane ca ardeam de pofta. Si ce mi-i dat ochilor sa vaza? Ditamai banerul care ne anunta ca se deschide Banbu in frumosul meu oras adoptiv. Si io sa lesin, ma fac verde, apoi mov, apoi imi amintesc de pitzipoancele care se pozeaza in buda la banbu ala mare din bucale si pufnesc in ras: new material >:)

dupa aia caut pe net...si gasec inevitabilul: dl botezatu e cel care ne aduce minunatia in cluj. Ca baiatu s-a trezit dintr-o depresie d'aia fitoasa de a lui cu o idee geniala: sa puna cel mai fitos dintre fitosii cluburilor langa o...piata alimentara. Ca deh, mai iau si vanzatoarele o pauza si se duc sa soarba dintr-un cosmo sau mai intra o babuta cu cosul plin de gogosari sa se traga in poza intr-o buda de 5 stele.

asta e, duceam lipsa de fitze in cluj, ca nu degeaba niste clujence s-au trezit sa faca pitzipoanca. Atata timp cat hardu ramane hard si berea ramane bere, le las si lor placerea de a se pitziponci intr-un club cu miros de marar si ceapa.

si ca sa ne minunam si mai tare cu ce loc cool s-a ales pt marele banbu, uite un filmulet:

2 comments:

La Micro-Oaka said...

sa va traiasca si la mai mare. urmatorul pas e pacha! s-o ardem ca la ibitza. oh yeahhhhh! :))))

Anonymous said...

brasovul avanseaza si el, e kristal (cu y?) in Poiana Brasov. Pasha si el prezent, dar am inteles ca e un pub asa, numai pt fitosi. de curand s-a deschis Turabo caffe. simple vitrine cu prosti!!

give it a second thought

give it a second thought